Skip to content Skip to footer
Waarom Workplace Marketing?

Over Ons

Workplace Marketing is ontstaan uit het besef dat het steeds belangrijker wordt bij organisaties om de medewerkers optimaal te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Want als je medewerkers gezond en gelukkig zijn, resoneert dat in het bedrijf en ook naar de klant.


Maar door de snelle ontwikkelingen op het gebied van workplace management is het soms lastig bij te benen. Hoe pak je ‘het nieuwe werken’ adequaat op? Hoe kunnen we alle nieuwe innovaties in ons bedrijf implementeren? En hoe vermarkt je dit naar je doelgroep en stakeholders? Workplace Marketing zag deze groeiende vraag en lanceerde dit nieuwe platform.

Workplace Marketing

Thema's

Icon

Hybride werken

Icon

Smart Buildings

Icon

Duurzaamheid

Icon

Inclusiviteit

Icon

Vitaliteit en Welzijn

100% of customers are people. 100% of employees are people.

If you don’t understand people, you don’t understand business.

–  Simon Sinek

Leer ons kennen

Wietse en Martijn zijn de initiatiefnemers van Workplace Marketing - Network + Insights. Met hun liefde voor het marketingvak, een gezonde werkomgeving én netwerken organiseren zij vol passie deze bijeenkomsten! Neem gerust contact met ze op, zodat we hun enthousiasme kunnen delen!

Martijn Bosmann

Ik ben altijd op zoek naar de beste marketing oplossing voor jou. Of dat nu de snelste, meest doeltreffende, mooiste, best vindbare of meest duurzame oplossing is, dat hangt af van jouw wensen en kaders.

Martijn Bosmann

REAL Concepts
Wietse Walinga

Mijn persoonlijk missie: een waardevolle bijdrage leveren aan de realisatie van de slimme, duurzame en gezonde werkomgeving.

Wietse Walinga

Smart WorkPlace
Contact

Info@workplacemarketing.nl

+31 (0)26 319 01 60  

Socials
Meer info?

Real Concepts 2024. All Rights Reserved.