Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kick-off Workplace Marketing  – groot succes!

Woensdag 30 maart, tijdens WorkPlace Xperience, was het zover; de kick-off van Workplace Marketing Insights + Network. En wat een succes! Een uur lang stond de gezonde werkomgeving, de verbinding zoeken met je interne en externe doelgroepen, gamification en Workplace Marketing centraal. Wietse Walinga, mede initiatiefnemer van Workplace Marketing, was de moderator van de sessie. Een beknopt verslag van de kick-off:

Hoe maak je de verbinding?

Tom Schreuder, Strategy Director van REAL Concepts, kwam als eerste aan het woord. Tom gaf aan hoe belangrijk het is om de verbinding te zoeken met je interne en externe doelgroepen. Vooral als je bezig bent met het tot leven brengen van ‘de gezonde werkomgeving’. Realiseer je wat voor impact het heeft, op onder andere de 6 P’s, waar Proces, Plaats en Personeel de belangrijkste zijn. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je werknemers weten hoe je als bedrijf bezig bent met dit belangrijke onderwerp. Heb respect voor je werknemers en hun waardes en maak hun ambassadeurs van de visie van jouw bedrijf!

Maak duurzaamheid leuk

Lisa Broos, business developer bij The 2B Collective, heeft de afgelopen jaar gewerkt aan de oprichting, ontwikkeling en implementatie van een gamified leerplatform over duurzaamheid. Ze gaf aan hoe belangrijk het is om duurzaamheid beter op de kaart te brengen bij bedrijven en onder de werknemers. Duurzaamheid is niet saai of stoffig, maak er wat leuks van door er een game van te maken! Door elkaar uit te dagen via challenges en kennis te vergroten en te toetsen door quizzen, zet je duurzaamheid echt op de kaart.

Kick-off Workplace Marketing

En toen was het de beurt aan Martijn Bosmann, ook initiatiefnemer van Workplace Marketing. Met zijn enthousiasme vertelde hij de voordelen van hét platform voor marketeers van de gezonde werkomgeving. Met dit netwerk van markteers helpen we elkaar om vooruit te kunnen. Op weg naar het werken van de toekomst. Als je lid wordt van Workplace Marketing ben je welkom bij 3 bijeenkomsten per jaar, waaronder een Trends & Ontwikkelingen Ontbijt en een Zomerbarbecue. Maar je ontvangt ook 2 keer per jaar een e-zine en diverse marktonderzoeken over marketing en de gezonde werkomgeving.

Na deze sessie hebben we al uit verschillende hoeken positieve geluiden gehoord over het aanmelden bij dit nieuwe platform en de eerste aanmeldingen druppelen al binnen. Heb je ook interesse? Neem dan contact met ons op en we gaan in gesprek over wat de voordelen van Workplace Marketing zijn voor jou!

 

Contact

Info@workplacemarketing.nl

+31 (0)26 319 01 60  

Socials
Meer info?

Real Concepts 2024. All Rights Reserved.